Μπότος: “Αγαπώ την ΑΕΚ – Αυτοί με βοήθησαν…”

Ο Φοίβος Μπότος βοήθησε την Γκο Αχέντ Ίγκλς να ανέβει στην Eredivisie και σε συνέντευξη μίλησε για το μέλλον του, την εμπειρία της Ολλανδικής ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην ΑΕΚ.

Ο ΓιάννηςΦοίβος Μπότος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα www.aek365.org, μίλησε για την ΑΕΚ, τη ζωή του στην Ολλανδία, το παρελθόν, το παρόν και… λίγο για το μέλλον.

Ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις Ακαδημίες της ΑΕΚ από ηλικία 8 ετών, με το εξάμηνο που προηγήθηκε να είναι το πρώτο μακριά από την Ένωση.

Είναι ωραίο να βλέπεις ένα παιδί της ΑΕΚ, που φοράει τη φανέλα της και παίζει στην Ακαδημία της απ’ όταν ήταν 8 χρονών, ήρεμο, σοβαρό, κατασταλαγμένο, να ζει το τώρα, να απολαμβάνει τη ζωή και να γεμίζει εμπειρίες στην Ολλανδία, όπου παίζει δανεικός από τον Γενάρη στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς. Τον Δεκέμβριο κλείνει τα 21 του χρόνια. Έχει ωριμάσει για τα καλά όμως… Ο τρόπος που μιλούσε για την ΑΕΚ ως σύλλογο και τα πρόσωπα που τον στήριξαν, έβγαζε σεβασμό και αγάπη. Το είπε κιόλας: «την ΑΕΚ την αγαπώ».

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης ο Μπότος μιλάει για την ΑΕΚ. Αναφέρεται στον δανεισμό του, δεν κάνει «τρελά» όνειρα, ελπίζει σε υγεία και πρόοδο και με όπλο τη δουλειά και τη θέληση «όπως τα φέρει η ζωή…». Μιλάει με σεβασμό και αποθεωτικά λόγια για τον Νίκο Παναγιωτάρα, ενώ δεν ξεχνάει τον Χάρη Κοπιτσή και τον Γιώργο Σίμο.

Αναφέρεται σε συμπαίκτες του στην Ένωση, σε προπονητές, το ρόστερ, ενώ κι αυτός δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη εξήγηση για την κακή φετινή πορεία της ΑΕΚ. Η ουσία είναι πως από τα λόγια, τον τρόπο και το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Γιάννη – Φοίβου, που αναπτύσσει και καλλιεργεί στην Ολλανδία, η ΑΕΚ έχει στην οικογένειά της ένα δικό της παιδί που σίγουρα θα πρέπει να καμαρώνει για το ήθος και την παιδεία του… Ένα παιδί που καλείται να πάρει πράγματα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φοίβου Μπότου πατώντας εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.