Άρης: Δικαίωση για Αγκάνθο και Βλάχο

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή που έκαναν κατά της ΠΑΕ Άρης οι Νταβίντ Αγκάνθο και Βαλεντίνος Βλάχος, διεκδικώντας οφειλόμενα

Αρνητική ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σχετικά με τις προσφυγές που έκαναν οι Νταβίντ Αγκάνθο και Βαλεντίνος Βλάχος, διεκδικώντας οφειλόμενα από την ΠΑΕ Άρης. Εφόσον οι πρώην παίκτες των “κίτρινων” δικαιώνονταν θα έπαιρναν το 50% του ποσού που θα είχε επιδικαστεί.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Νταβίντ Αγκάνθο το ποσό αυτό θα ανερχόταν στο 50% των 80.000 ευρώ που διεκδικούσε, κάτι που πλέον δεν ισχύει για τον Ισπανό. Αντίστοιχα, στην περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου το ποσό θα ανερχόταν στο 50% των 50.000 ευρώ που διεκδικούσε. Ποσά σημαντικά για τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, η οποία έχει ήδη κληθεί να πληρώσει και πληρώνει παλιές οφειλές του συλλόγου.

Οι αρνητικές αυτές αποφάσεις ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των προηγούμενων ημερών σχετικά με τις προσφυγές άλλων πρώην παικτών του Άρη. Συγκεκριμένα, των Κοτσαρίδη ( διεκδικούσε 30.000 ευρώ) και Κύργια (διεκδικούσε 90.000 ευρώ). Κι αυτές απορρίφθηκαν, επίσης, από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.