ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ (ξανα)πήρε το “όπλο” του

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο Τσέχος επιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γκολ μετά από 7 παιχνίδια-Το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ και οι επιλογές Γκαρσία με Σφιντέρσκι

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ είχε να σκοράρει επτά παιχνίδια.

Ο Τσέχος επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ήταν ένα γκολ (το 1-1 στο 84’) που δρομολόγησε την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ μέχρι να την επισφραγίσει ο Ζίβκοβιτς για το τελικό 2-1. 

Ο Τσέχος επιθετικός είχε να σκοράρει από τις 14 Μαρτίου όταν είχε σκοράρει στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1. Έμεινε επτά παιχνίδια χωρίς γκολ, σε ένα διάστημα πάντως που ο Πάμπλο Γκαρσία προτιμάει τον Κάρολ Σφιντέρσκι για το αρχικό σχήμα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έπαιξε ο Κρμέντσικ, στα 8 μπήκε ως αλλαγή. Σε αυτή τη σειρά αγώνων, ο Τσέχος ήταν βασικός μόνο στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, στο ΟΑΚΑ. 

Ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι και στον αγώνα ρεβάνς. Μπήκε στο 77’ στη θέση του Σφιντέρσκι και στο 84’ σκόραρε. 

Από τον Ιανουάριο που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κρμέντσικ ως δανεικό από την Μπριζ, ο Τσέχος και ο Σιφντέρσκι εναλλάσσονται στο αρχικό σχήμα.

Ο Κρμέντσικ έκανε εντυπωσιακό μπάσιμο με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε 4 γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια που έπαιξε.

Οι επιδόσεις του έκαναν τον Πάμπλο Γκαρσία να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα. Σε αυτό το διάστημα της σεζόν, βασικός είναι ο Σφιντέρσκι με τον Πολωνό και αυτός να δικαιώνει τον Ουρουγουανό τεχνικό με τα γκολ που βάζει στα play off και τις γενικότερες επιδόσεις. 

Συνολικά, ο Σφιντέρσκι έχει 11 γκολ στη σεζόν (όλα για το Πρωτάθλημα) και ο Κρμέντσικ έχει 7, εκ των οποίων τα 3 είναι για το Πρωτάθλημα και τα 4 για το Κύπελλο.

Ο Κρμέντσικ είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο με 4 γκολ. Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση του Κυπέλλου είναι ο Χρήστος Τζόλης με 5. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.