Χιμένεθ: “Τίμιος ο Γαλανόπουλος, άδικο το “σταύρωμα” στους γκολκίπερ” (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τον Γαλανόπουλο και τον Τσιντώτα, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου με την κουβέντα να ξεκινάει για το πως κύλησε η εβδομάδα λέγοντας: “Δουλέψαμε πολύ, όπως κάνουμε πάντα. Είναι σημαντικό να μην μένουμε σε μία νίκη, αλλά είναι προφανές πως όλοι δουλεύουν με μεγαλύτερη όρεξη μετά από μία νίκη” για να δώσει στη συνέχεια το σύνθημα για το ματς με τον Αστέρα:

Αν πιστεύουμε πως η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει πλεονέκτημα κόντρα στον Αστέρα, τότε θα είμαστε μπερδεμένοι και θα χούμε κάνει ένα μεγάλο λάθος”.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που δεδομένα υπάρχουν για την ΑΕΚ, αλλά και στην αυτοπεποίθηση που είναι σε καλό σημείο μίλησε και για τον Κώστα Γαλανόπουλο, τονίζοντας: “Είναι σημαντικός για την ομάδα, είναι ένας παίκτης που δεν έχει ταβάνι. Είναι τίμιος μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό”.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε και για την αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ, τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τις παγίδες που κρύβει, αλλά και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.