Ολυμπιακός: «Υπόδειγμα πορτογαλικού ταλέντου ο Μαρτίνς»!

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής λίγκας Πέδρο Προένσα συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τους «ερυθρόλευκους» συμπατριώτες του για την κατάκτηση του τίτλου!

Οι Πειραιώτες αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για 46η φορά στην ιστορία τους με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο και τους Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα και Μπρούμα στο ρόστερ.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο στην πατρίδα των προαναφερθέντων, με την πορτογαλική λίγκα να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση και επίσημη δήλωση του προέδρου της και παλιού διαιτητή Προένσα!

«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα από τα ξεκάθαρα υποδείγματα πορτογαλικού ταλέντου ανά τον κόσμο. Έφυγε από την Πορτογαλία για την Ελλάδα και αγκάλιασε το πρότζεκτ του Ολυμπιακού , όπου μόλις κατέκτησε το δεύτερό του πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη υπερηφάνεια για την πορτογαλική λίγκα να βλέπει τέτοια κατορθώματα. Συγχαρητήρια στον Πέδρο και τους Πορτογάλους που αποτελούν μέρος του τεχνικού τιμ, αλλά και στους Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα και Μπρούμα, επίσης πρωταθλητές Ελλάδας! Μία τέλεια μέρα», αναφέρει ο Προένσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.