Μαρτίνς: “Αφιερωμένο στον κόσμο μας το πρωτάθλημα” (vid)

Στους φίλους του Ολυμπιακού, τους οποίους στερήθηκαν σε όλη τη σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” στα κανάλια Novasports:

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα:Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε από κοντά μας. Δεν ήταν εύκολο χωρίς αυτούς γιατί είναι πολύ σημαντικοί. Σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο μας. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευτυχισμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για το αν ήταν ακόμη πιο δύσκολος τίτλος λόγω της κατάστασης με την πανδημία:Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα και το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του. Λόγω της απουσίας του κόσμου δεν ζήσαμε μεγάλες βραδιές. Κερδίσαμε αυτό τον τίτλο αποδεικνύοντας ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και αυτό κάνει τη διαφορά. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος”.

Στη συνέχεια δήλωσε:Πάντα έχουμε κίνητρο για να παίζουμε καλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός κερδίζει αυτό το πρωτάθλημα με απόλυτη διαφάνεια“.

Για τον τραυματισμό του Μπα και την είσοδο του Χασάν: “Γενικά ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ, όμως σε μία αντεπίθεση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Με την αλλαγή του Χασάν καταφέραμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να φτάσουμε στη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.