Άρης: Κανονικά ο Μήτρογλου, συνέχισαν μ’ ατομικό οι τρεις

Απρόσκοπτα συμμετείχε ο πολύπειρος επιθετικός των "Κιτρίνων", ανέβασαν μεν ρυθμό οι Μπεναλουάν, Ιωάννου, Κάτσε αλλά παρέμειναν σε ατομικό πρόγραμμα

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη – εντός έδρας – αναμέτρηση με την ΑΕΚ καθώς απομένει πλέον μόνον η αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα προκύψει κι η αποστολή για το ματς.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πλέον σαφή εικόνα για το σε ποιούς μπορεί να υπολογίζει και σήμερα προχώρησε σε δοκιμές εφαρμόζοντας στην πράξη πλέον όλα όσα συζήτησε τις προηγούμενες ημέρες με τους συνεργάτες του. Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/04, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στην προπόνηση, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.