Παναθηναϊκός: Προπόνηση για λίγους

Με δεδομένο ότι για το απόγευμα είναι προγραματισμένο "οικογενειακό διπλό" σε συνθήκες αγώνα, η πρωινή προπόνηση ήταν μόνο για τους βασικούς του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πλην του Σένκεφελντ που έκανε αποφόρτιση.

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει το απόγευμα να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό ή που τουλάχιστον δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό θα κάνει οικογενειακό διπλό σε συνθήκες αγώνα, ενώ με την πρώτη ομάδα θα παίξουν και πέντε παιδιά από την Κ19 του συλλόγου. Πρόκειται για τους Ρόμπι, Κρυπαράκο, Τουρκοχωρίτη, Σιδερά και Καλοσκάμη.

Σε ότι έχει να κάνει με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης σε αυτή συμμετείχαν μόνο οι βασικοί του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εκτός του Σένκεφελντ ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Σανκαρέ και Αγιούμπ έκαναν ατομικό, ενώ ο Κουρμπέλης έχει ειδική άδεια για να εξετστεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια.

Πάντως η προπόνηση ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε μεγάλη βάση στην κατοχή της μπάλας, ενώ συνέχισαν και με ασκήσεις ένας εναντίον ενός με μεγάλη ένταση.

Το δελτίο τύπου της “πράσινης” ΠΑΕ

Με ανοιξιάτικες συνθήκες διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Στο προπονητικό πλάνο ήταν προγραμματισμένο να προπονηθούν μόνον όσοι έπαιξαν βασικοί στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μια και οι υπόλοιποι θα δώσουν το απόγευμα φιλικό «οικογενειακού» χαρακτήρα.

Εξαιρουμένου του Σένκεφελντ που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και των Σανκαρέ, Αγιούμπ οι οποίοι έκαναν ατομικό, οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ένας εναντίον ενός με αρκετή ένταση στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.