Μοναδικός απών ο Σφακιανάκης

Χωρίς τον Στέλιο Σφακιανάκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου (17/9) με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη, καθώς ταλαιπωρείται από μία ίωση και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των "κυανόλευκων" στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Πιθανότατα, όμως, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.

Χωρίς τον Στέλιο Σφακιανάκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου (17/9) με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη, καθώς ταλαιπωρείται από μία ίωση και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των “κυανόλευκων” στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Πιθανότατα, όμως, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας.
 
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Δώνης μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να ετοιμάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα της αρεσκείας του σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες φιλάθλους στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου. Τα πολυαναμενόμενα εισιτήρια της αναμέτρησης βγαίνουν στην κυκλοφορία την Πέμπτη.
 
Από την Πέμπτη επίσης, θα ξεκινήσει για τη νέα σεζόν το πρόγραμμα των επισκέψεων του Ατρόμητου στα σχολεία του Περιστερίου. Η αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου και οι Γιάννης Σκόνδρας, Παναγιώτης Μπάλλας και Πίτου Γκαρσία θα βρεθούν στο 5ο Λύκειο της πόλης στην Αγία Αναστασία για να μοιράσουν εισιτήρια και δώρα στους μαθητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.