Ζέσταμα στην Άμφισσα εν όψει ντέρμπι

Τυπική διαδικασία είναι για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τον Φωκικό για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 5-1 της πρώτης αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30).

Τυπική διαδικασία είναι για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τον Φωκικό για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 5-1 της πρώτης αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να κάνουν μια καλή… προπόνηση, εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς ο Μίτσελ θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα και παράλληλα θέλει να ξεκουράσει τους θεωρητικά βασικούς, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο βασικό σχήμα θα επανεμφανιστούν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Παπάζογλου και Σέποβιτς, ενώ θέσεις διεκδικούν και οι Εντιγκά, Γιαταμπαρέ και Ολαϊτάν. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβα, Μανιάτη, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μπονγκ, Τόρες και Ιμπαγάσα.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει την Πέμπτη και τότε θα ξεκινήσει ο Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για το σαββατιάτικο ματς. Ο Ισπανός τεχνικός είχε ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στη ρεβάνς με τον Φωκικό, παρά το 5-1 του πρώτου ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.