Βούκιτς: «Αφιερωμένο στον Σαββίδη»

Στον Ιβάν Σαββίδη αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκαντί, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Στον Ιβάν Σαββίδη αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκαντί, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την έως τώρα πορεία του στον «Δικέφαλο» του Βορρά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν θέλημα Θεού. Ήταν ιδανική η σέντρα του Λίνο, δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που χτύπησα την μπάλα με το κεφάλι».

Για τη σημασία αυτού του τέρματος: «Ήταν σημαντικό και για μένα και για τον σύλλογο. Η παρουσία μας στο Europa League άνοιξε με τον κατάλληλο τρόπο, πλέον, το μυαλό μας είναι στην Άλκμααρ και την Μακάμπι. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης του ΠΑΟΚ θα έκανε αίσθηση. Ευτυχώς, που τώρα μιλάμε μετά από νίκη».

Για το πού αφιερώνει το γκολ του: «Το γκολ μου είναι αφιερωμένο στον πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έχει κάνει για μένα, είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος».

Για τη μεταγραφή από την Παρτιζάν στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του “Δικεφάλου”: «Ο Σαββίδης με οδήγησε στην Θεσσαλονίκη και μου παρείχε την ευκαιρία να γνωρίσω μια μεγάλη ομάδα . Είναι χαρά μου που παίζω στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν λέξεις για να μεταφέρω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ξεχωριστό και γλυκό κομμάτι της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένος, ειδικά όταν βλέπω τους φανταστικούς οπαδούς μας και την πίστη που έχουν στην ομάδα, δεν την αφήνουν ούτε μία στιγμή. Κόντρα στην Σαχτιόρ παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υπήρχαν παντού γύρω από το γήπεδο, μπορούσα να ακούσω τα συνθήματά τους! Μας συνόδευσαν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Για κάποια χιλιόμετρα μηχανές και αυτοκίνητα βρίσκονταν πίσω από το λεωφορείο, ολόκληρη η πόλη βούιζε από τους οπαδούς. Ηταν αξέχαστες στιγμές».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχουμε καλή ομάδα, θα τα καταφέρουμε σε όλες τις διοργανώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.