Δερμιτζάκης: «Φυσιολογική η γκρίνια»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δηλώνει ότι είναι φυσιολογικό οι φίλοι του ΟΦΗ να μην είναι ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δηλώνει ότι είναι φυσιολογικό οι φίλοι του ΟΦΗ να μην είναι ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας.

Ο τεχνικός των Κρητικών, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ Fm, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του συνεχίζει να δουλεύει για να βελτιωθεί, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην επιθετική δυστοκία του ΟΦΗ και το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς ο κόσμος έχει δικαιολογημένα απαιτήσεις από την ομάδα, αφού φέτος υπήρξε ενίσχυση του ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό και να μην είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τέτοια για να μας βοηθήσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Υπάρχει μία γκρίνια που είναι φυσιολογική. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να είμαστε καλύτεροι, κάτι που το βλέπουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Θέλουμε και εμείς να φτάσουμε σε νίκες, να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στόχος μας, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι το θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι η νίκη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο θέλει σεβασμό, και μόνο έτσι θα καταφέρει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και η νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση σε όποια ομάδα την πάρει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για την επιθετική δυστοκία: «Το σημαντικότερο για μία ομάδα μέσα από την κατοχή της μπάλας να δημιουργεί ευκαιρίες και στη συνέχεια να πετυχαίνει γκολ. Νομίζω ότι το κομμάτι των ευκαιριών το έχουμε φτάσει στο μέγιστο βαθμών. Όταν, όμως, δεν μπορούμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας έρχεται προβληματισμός, όμως εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πρέπει, όμως, να αναφέρουμε ότι είχαμε διάφορα προβλήματα τραυματισμών και ίσως έτσι να μην βρήκαν το ρυθμό που θα ήθελαν. Αυτό έγινε με τον Παπάζογλου, τον Κουτσιανικούλη. Επίσης, έπρεπε να φρεσκάρουμε κάποιους άλλους για να μπορέσουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα»

Για το ρόστερ της ομάδας: «Η δουλειά του προπονητή είναι φτάσει η μπάλα στην περιοχή. Το πώς θα φτάσει η μπάλα στα δίχτυα είναι και θέμα ικανότητας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική πετύχαμε ένα γκολ και ας ελπίσουμε να αποτελέσει την αφετηρία για τα επόμενα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.