Παντελίδης: «Καλά προετοιμασμένοι στη Λιβαδειά»

Έτοιμος να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σούπερ Λιγκ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα εν' όψει Λιβαδειάς σύμφωνα με το Σάββα Παντελίδη.

Έτοιμος να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα  στη Σούπερ Λιγκ είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα εν’ όψει Λιβαδειάς σύμφωνα με το Σάββα Παντελίδη.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από τη νίκη επί του Ατρόμητου και όπως τόνισε ο τεχνικός τους στο επίσημο site του συλλόγου, η ομάδα είναι έτοιμη απ’ όλες τις πλευρές για να αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή το Λεβαδειακό.

«Eρχόμαστε  από ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτή τη βδομάδα δουλέψαμε με στόχο να παρουσιαστεί, την Κυριακή στην Λειβαδιά, το ίδιο ανταγωνιστική όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο», είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ, προσθέτοντας ωστόσο πως η αποστολή δεν θα είναι εύκολη:

«Δεν παραγνωρίζω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που οφείλουμε να τον σεβαστούμε γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Από ‘κει και πέρα όμως εμείς έχουμε σαν στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Παντελίδης ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, από την οποία ζήτησε πειθαρχία και συγκέντρωση: «Πηγαίνουμε στη Λειβαδιά καλά προετοιμασμένοι, με  όλους τους παίχτες στη διάθεσή μας έχοντας έτσι το πλεονέκτημα να μπορούμε να διαλέξουμε τους καλύτερους για την αναμέτρηση.

Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε απόλυτη αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.