Παντελίδης: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους»

Να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλει από τους παίκτες του ο Σάββας Παντελίδης.

Να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλει από τους παίκτες του ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ατρομήτου και στους στόχους της ομάδας του την εφετινή σεζόν. Ο Παντελίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΣ στάθηκε τυχερός απέναντι στον Ατρόμητο, σύμφωνα με όσα είπε και ο Ταυλαρίδης:

«Εγώ λέω ότι η τύχη πάει με τους δυνατούς. Αυτό είπα και στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι. Πρέπει να παλεύεις κάθε παιχνίδι και αν δείξεις θέληση, τότε όλα γέρνουν προς την πλευρά σου.

Έχει να κάνει με την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας με την Καλλονή, αφού έπρεπε να απαντήσουμε στους εαυτούς και να μην επαναλάβουμε άσχημες εμφανίσεις όπως με το προηγούμενο ματς.

Επίσης, έχει να κάνει με το όνομα του αντιπάλου, αφού όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα είναι διαφορετικός ο ρυθμός του παιχνιδιού. Βελτιωθήκαμε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και φάνηκε ότι το είχαμε περισσότερο από τον Ατρόμητο».

Για τις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ της ομάδας:

«Είμαι ο τελευταίος που θα βγει από το στόμα μου κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να πω τίποτα για την πορεία ή το ρόστερ της ομάδας. Είμαστε σαν λαός έτσι. Όσο μιλάς κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Δηλαδή, αν λες ότι θα κάνω αυτό και το άλλο, ενώ η ομάδα είναι πολύ νεαρή σε ηλικία δημιουργείς πρόβλημα στα παιδιά. Τώρα την Κυριακή έχουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι και κοιτάμε τι έχουμε τώρα μπροστά μας. Δεν έχω βάλει κανένα πλάνο. Πρόθεσή μου είναι δουλέψουμε πολύ και να δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον».

Για το αισθάνθηκε πίεση με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά τον Γιάννη Χριστόπουλο:

«Πρώτα από όλα πίεση βάζω εγώ στον εαυτό μου. Ήρθα σε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία ακολουθεί αρκετός κόσμος. Είναι πρώτη φορά που έχω μία ομάδα με τόσο κόσμο. Από εκεί και πέρα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Σε σχέση με την περσινή σεζόν, επειδή τα κομμάτια είναι ίδια, δείχνουμε διαφορετικοί στο επιθετικό κομμάτι, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να φτάνουμε πιο εύκολα στην αντίπαλη εστία».

Για την επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι, έστω και με τη μορφή δανεισμού του Ολυμπιακού:

«Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ξέρουμε τι θέλει και εκείνος ξέρει τι θέλουμε εμείς. Όλοι ξέρουν τι του αρέσει αγωνιστικά για να παίξει καλά. Ήταν θέμα ωρών για να συνεργαστεί καλά με τα παιδιά»

Για τον λόγο που δεν πέτυχε στους Πειραιώτες

«Καθένας ποδοσφαιριστής που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θέλει να νιώθει μοναδικός, είναι παίκτης ψυχολογίας. Όσοι παίκτες που έχουν υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό ταλέντο θέλουν να ιθύνονται μοναδικοί. Τώρα είναι πολύ δύσκολο αυτό αν συμβεί, όμως στον Ολυμπιακό, αφού υπάρχουν πολλοί που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Τόμας και εμείς δεν έχουμε πολλούς τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων σε παίκτες όπως ο Ίλιτς, ο Κολοβέτσιος κ.α.

«Εξαιρετικό πλάνο από τη διοίκηση σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Από το καλοκαίρι μου είχαν εξηγήσει πώς σκέφτονται να φτιάξουν την ομάδα και να διατηρήσουν ένα κορμό για πολλά χρόνια. Αν, όμως, έρθει μία καλή πρόταση όπως με τον Οικονόμου δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Υπάρχει πλάνο και οι μεταγραφές που έγιναν, όπως ο Τσάβες που ήρθε για τρία χρόνια, ο Σλοβένος Στρούνα και αυτός για τρία χρόνια. Μου αρέσει πολύ, αλλά δεν είναι δικό μου αυτό το πλάνο».

Για τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»

«Έβρεξε πάρα πολύ, όταν πήγαμε στο γήπεδο, παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά τελικά κάτι έχει βελτιωθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν, σύμφωνα με όσα μου έχουν πει οι άνθρωποι της ομάδας και οι παίκτες που ήταν πέρσι. Υπάρχει ένα μυστικό, το οποίο βολεύει κάποιους παίκτες που είναι δυνατοί μέσα στο γήπεδο και το σώμα τους αντέχει αυτή την ταλαιπωρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.