Θέλει και την ΚΜΑ ο Σκόρδας

Την προσπάθεια του να ελέγξει και την Κοινωνία Μελών Αρη θα επιχειρήσει με δικαστική προσφυγή ο Λάμπρος Σκόρδας.

Την προσπάθεια του να ελέγξει και την Κοινωνία Μελών Αρη θα επιχειρήσει με δικαστική προσφυγή ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα «πατήσει» πάνω στο δικόγραφο με το οποίο η ομάδα Στεφανίδη θέλησε να τον ανατρέψει, μέσω του Ειρηνοδικείου, πριν από μερικές ημέρες, στο οποίο εμφανίζονται ως παραιτημένα μέλη τόσο ο πρόεδρος (Στεφανίδης), όσο και ο αντιπρόεδρος (Φουρλίγκας). Το γεγονός αυτό, όπως θα υποστηρίξει ο κ. Σκόρδας, σε συνδυασμό με την επίσημη αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη,  καθιστά ανενεργό το ΔΣ της ΚΜΑ.

Ποιος είναι ο στόχος του; Η πτώση της σημερινής διοίκησης και η διεξαγωγή εκλογών στην Κοινωνία του Αρη, τις οποίες θεωρεί πως μπορεί να «καθοδηγήσει», δεδομένου πως τα περισσότερα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη είναι φίλα προσκείμενα στον ίδιο! 

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφυγή θα γίνει εντός της εβδομάδας, προκειμένου να μην διεξαχθεί η δίκη της 18ης Μαρτίου, μέσω της οποίας η σημερινή ΚΜΑ, επιδιώκει τη δική του πτώση. Από την πλευρά του, το περιβάλλον Στεφανίδη, δηλώνει πως δεν ισχύει τίποτα απ΄ όλα αυτά και πως υπάρχει απάντηση που θα δοθεί, εφόσον χρειαστεί.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μία δικαστική έξαρση, την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα δίνει τις τελευταίες της μάχες για παραμονή στην κατηγορία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.