Πίζα – Μπάρι 1-2 : Νίκη ελπίδας, ήττα ανησυχίας… (hls)

Μετά από ένα ντέρμπι εντάσεων στην Τοσκάνη, η Μπάρι νίκησε 2-1 την Πίζα μένοντας στο -6 από την απευθείας άνοδο. Για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν αλλά έπαιξαν για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο, η είσοδος στα πλέΙ-οφ παραμένει δύσκολη!

Και τι δεν είδαμε στο ματς της Πίζα, όπου εν τέλει η Μπάρι κατάφερε να παραμείσε σε τροχιά απευθείας ανόδου με ένα εύστοχο πέναλτι του Αντονούτσι στο 90ο λεπτό και η ομάδα της Τοσκάνης, έμεινε για άλλη μια φορά χωρίς δυνάμεις και λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τα περισσότερα από τα προβλήματα της προέκυψαν!

Το πρώτο και σημαντικότερο, που έκρινε σε έναν μεγάλο βαθμό τη ροή του ματς, την αποβολή του Ούγγρου αμυντικού Νάγκι στο 13′ την αντιμετώπισαν οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική αλλά και ένα γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Τορεγκρόσα πέντε λεπτά αργότερα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν να βρούνε λύσεις στην εδαφική υπεροχή όπως αυτή φυσιολογικά προέκυψε και μπορέσαν να δημιουργήσουν διαδρόμους με κορυφαίο τον 23χρονο εξτρέμ Γκρεγκόριο Μορακιόλι ο οποίος μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν η μόνιμη εστία κινδύνου για την άμυνα της Πίζα! Αυτός στο 35ο λεπτό έκανε τη σέντρα έτσι ώστε ο Εσπίζιτο με κεφαλιά να φέρει το ματς στα ίσα και αυτός ήταν όταν στον επιθετικό μονόλογο του τελευταίου ημιώρου, δημιουργούσε ρωγμές ώσπου να έρθει η φάση του 88ου λεπτού όταν με σλάλομ και σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού Καράτσιολο! Ο διαιτητής με την παρέμβαση του VAR έδειξε την άσπρη “βούλα” κι από εκεί ο Αντενούτσι πέτυχε το γκολ της νίκης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.