Κάλιαρι-Άσκολι 4-1: Τεσσάρα με ανατροπή για την ομάδα του Ρανιέρι (hls)

Για ενδέκατο διαδοχικό εντός έδρας ματς έμεινε αήττητη η Κάλιαρι, η οποία νίκησε 4-1 την Ασκολι με ανατροπή και τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη για την Κάλιαρι, η οποία συνέτριψε 4-1 την Άσκολι για την 29η αγωνιστική επεκτείνοντας το σερί στο σπίτι της στους 11 αγώνες δίχως ήττα με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία τους, στο 19ο λεπτό με τον Κολόκολο να γυρίζει τη μπάλα και τον Φόρτε να εκτελεί στην κίνηση για το 0-1 με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι προχώρησε σε αλλαγές και η εικόνα της Κάλιαρι βελτιώθηκε με τον Μανκόσου στο 52′ να κερδίζει πέναλτι που αρχικά ήταν κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο Λαπαντούλα αν και νικήθηκε αρχικά από τον Λεάλι στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Μανκόσου στο 61′ να κάνει το 2-1.

Στο 84′ ο Λαπαντούλα με το 13ο φετινό του τέρμα σημείωσε το 3-1 και στο 88′ από λάθος του Εράμο, ο Ζάπα είπε “ευχαριστώ πολύ” για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας της Σαρδηνίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.