Παλέρμο – Ρετζίνα 2-1 : “Κάποτε στη Σικελία..” (hls)

Την σφραγίδα μιας παρτίδας επιβίωσης στον Ιταλικό νότο, έφερε η αναμέτρηση της Παλέρμο με την Ρετζίνα. Η ομάδα της Σικελίας επικράτησε με 2-1. Ο Μπρουνόρι (47') και ο Σολέρι (81') τα γκολ των γηπεδούχων, με αυτογκολ του Μαρκόνι (78΄) ενδιάμεσα η ισοφάριση.

Η δύναμη του πάθους των γηπεδούχων έκρινε ως έναν μεγάλο βαθμό το ματς στο Παλέρμο, όπου έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Ματέο Μπρουνόλι με ατομική ενέργεια στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ! Το 13ο προσωπικό του φέτος στην Serie B.

Ο ρυθμός άλλαξες με την Ρετζίνα να βγαίνει μπροστά και η πίεσή της απέδωσε, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, στο 78′ όταν από σέντρα ο Σλοβάκος Στρέλετς προσπάθησε να κάνει την προβολή με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Μαρκόνι για να καταλήξει στα δίχτυα!’

Στη συνέχεια, όλοι (!) βγήκαν στην επίθεση – ένθεν κι ένθεν – με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 2-1 έπειτα από σέντρα του Βαλέντε και εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά του Σολέρι ο οποίος είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα!

Ως το φινάλε… “Ροντέο”. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μάγιερ των φιλοξενούμενων στο 90′ Στην επόμενη φάση η Παλέρμο κέρδισε πέναλτι όταν ο Γκαγιόλο χαστούκισε (!!) – διεκδικώντας σέντρα από τον Σάλα – τον Σολέρι. Όμως η εκτέλεση του Τουτίνο ήταν… κωμικο-τραγική κι ο Κοντίνι μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα!

Η ομάδα της Σικελίας παρέμεινε αήττητη για 9ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα ενώ αυτή από την Καλάβρια έχασε την ευκαιρία να περάσει στην 2η θέση μετά την ήττα της Τζένοα στην Πάρμα (2-0)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.