Mπρέσια – Φροζινόνε 1-3: Με ανατροπή στο +6 (hls)

H Φροζινόνε ανέτρεψε τα δεδομένα για να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπρέσια και να βρεθεί στο +6 από Τζένοα και Ρετζίνα στην κορυφή της Σέριε Β.

Η ομάδα του Φάμπιο Γκρόσο (αντιμετώπιζε μία από τις παλιές του ομάδες), έκανε άλλο ένα βήμα προς την άνοδο στην 21η Αγωνιστική, έχοντας μία ήττα σε 14 ματς.

Οι γηπεδούχοι (που άλλαξαν προπονητή μεσοβδόμαδα, με τον Πεπ Κλοτέτ να επανακάμπτει στον πάγκο, 26 μέρες μετά την απόλυσή του!), παραμένουν κοντά στη ζώνη πλέι – άουτ, με επτά ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε 15 αγωνιστικές.

Η Μπρέσια ξεκίνησε δυνατά, με τον Ροδρίγεθ στο 12ο λεπτό να έχει δοκάρι με κεφαλιά στο ντεμπούτο του, μετά την απόκτησή του ως δανεικού από τη Λέτσε.

Ο Ισπανός, τρία λεπτά αργότερα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από κοντά, μετά από κεφαλιά – πάσα του Μπιέρκενγκρεν, ο οποίος και αυτός έκανε ντεμπούτο, έχοντας αποκτηθεί δανεικός από την ίδια ομάδα!

Η Φροζινόνε όμως πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 37ο λεπτό ισοφάρισε, με τον Λούλιτς να κάνει την πάσα στην περιοχή και τον Μόρο να σκοράρει από κοντά.

Στο 40′, ένα γύρισμα του Ιάρ μετατράπηκε ουσιαστικά σε…ασίστ για τον Ινσίνιε, που πλάσαρε τον Αντρενάτσι για το 1-2, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν στο 45+1′ να κάνουν το 1-3 αλλά ο Κάζο αστόχησε σε κενή εστία από πλάγια θέση, έχοντας αποφύγει και τον τερματοφύλακα μετά από αντεπίθεση.

Στο β’ όμως, η Μπρέσια μπορούσε να ισοφαρίσει στο 65′ με τον Τουράτι να κάνει μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπιζόλι.

Τελικά η Φροζινόνε καθάρισε το ματς στο 76ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ, ο Φαν Ντε Λόι των γηπεδούχων γύρισε την μπάλα με το κεφάλι άθελά του προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μπάες -μεταγραφή του Ιανουαρίου– σκόραρε στο ντεμπούτο του από κοντά για το τελικό 1-3.

Μπρέσια (Κλοτέτ): Αντρενάτσι – Κάρατσιτς, Παπέτι, Αντόρνι, Ιάρ – Μπιζόλι, Βιβιάνι (59′ Φαν Ντε Λόι), Μπιέργκενγκρεν (76′ Πάτσε) – Γκαλάτσι, Ροδρίγεθ (69′ Νιμέιερ), Αγιέ (59′ Μπιάνκι).
Φροζινόνε (Γκρόσο): Τουράτι – Ογιονό, Κάλαϊ, Ραβανέλι, Κοτάλι (86′ Φραμπότα)- Ματσιτέλι (61′ Γκαριτάνο), Ροντέν, Λούλιτς – Μόρο (87′ Μπότσιτς), Ινσίνιε (70′ Λουτσόνι), Κάζο (62′ Μπάες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.