Νέα περιπέτεια για τον Ρόσι

Άλλη μία χειρουργική επέμβαση ενδέχεται να χρειαστεί ο Τζουζέπε Ρόσι, προκειμένου να αποκατασταθεί το νέο πρόβλημα στο δεξιό γόνατο.

Άλλη μία χειρουργική επέμβαση ενδέχεται να χρειαστεί ο Τζουζέπε Ρόσι, προκειμένου να αποκατασταθεί το νέο πρόβλημα στο δεξιό γόνατο.
 
Ο επιθετικός της Φιορεντίνα, που έχει περάσει σχεδόν την ίδια δοκιμασία δύο φορές στο παρελθόν, εξετάστηκε στις ΗΠΑ από τον ειδικό Ρόμπερτ Στέντμαν που τον είχε χειρουργήσει την προηγούμενη φορά και πληροφορήθηκε ότι η ζημιά μπορεί να χρειάζεται νέα επέμβαση.
 
«Τώρα πρέπει να περιμένουμε τρεις εβδομάδες πριν καταλήξουμε στον καλύτερο δυνατό τρόπο θεραπείας και να καθορίσουμε πότε θα επιστρέψει», εξήγησε ο μάνατζερ του Ρόσι Αντρέα Παστορέλο.
 
«Ο καθηγητής Στέντμαν βρήκε το γόνατο το Τζουζέπε λίγο πρησμένο και δεν μπορούσε να προσδιορίσει τον χρόνο αποθεραπείας. Θα το κάνει στην επόμενη επίσκεψή μας. Τώρα ο Ρόσι θα μείνει στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει η αποκατάσταση. Θα είναι δύσκολο για εκείνον ψυχολογικά, αλλά πρέπει να περιμένει», συμπλήρωσε ο Παστορέλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.