Καμία συζήτηση για Λούλιτς

Στη διάψευση των πληροφοριών περί διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι προχώρησε ο μάνατζερ του Σέναντ Λούλιτς. Ο Βόσνιος διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λονδρέζων, καθώς επίσης και της Γιουβέντους και της Μπάγερν Μονάχου, αλλά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, είναι ευχαριστημένος στη Λάτσιο.

Στη διάψευση των πληροφοριών περί διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι προχώρησε ο μάνατζερ του Σέναντ Λούλιτς. Ο Βόσνιος διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον  των Λονδρέζων, καθώς επίσης και της Γιουβέντους και της Μπάγερν Μονάχου, αλλά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, είναι ευχαριστημένος στη Λάτσιο.
 
Ο 26χρονος αριστερός μέσος πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Ρώμης το καλοκαίρι του 2011 και παραμένει βασικό στέλεχός της υπό την καθοδήγηση του συμπατριώτη του τεχνικού Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς.
 
«Οι φήμες αναφέρουν ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους, την Μπάγερν και την Τσέλσι, αλλά εγώ δεν είχα καμία επικοινωνία με κάποιον σύλλογο. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Ο παίκτης είναι πολύ καλά στη Λάτσιο και οι σχέσεις του με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του είναι άριστη», ανέφερε ο Κέβιν Φιορανέλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.