Στραβοπάτησε η Γιουβέντους

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι «μπιανκονέρι» έμειναν μακριά από τις νίκες, μόνο που η ισοπαλία 1-1 με την Κιέβο δεν είναι θετικό αποτέλεσμα, όπως το «Χ» στο ντέρμπι με τη Μίλαν το περασμένο Σάββατο. Η «Κυρία» προηγήθηκε στο 18' με τον Ντε Τσέλιε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο «τρίποντο».

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι «μπιανκονέρι» έμειναν μακριά από τις νίκες, μόνο που η ισοπαλία 1-1 με την Κιέβο δεν είναι θετικό αποτέλεσμα, όπως το «Χ» στο ντέρμπι με τη Μίλαν το περασμένο Σάββατο. Η «Κυρία» προηγήθηκε στο 18′ με τον Ντε Τσέλιε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο «τρίποντο».
 
Ο Ντραμέ ισοφάρισε στο 76′ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δουλεύοντας εκτός από την Κιέβο. και για τη Μίλαν. Η Γιούβε είδε τη διαφορά της από τους «ροσονέρι» να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς, αλλά και πάλι κρατάει την τύχη της στα χέρια της.
 
Δεν είναι μόνο ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Μιλάνου, αλλά και ότι υπερτερεί εναντίον της στην περίπτωση της ισοβαθμίας. Η Γιουβέντους είχε νικήσει με 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου.
 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι (41′ Μπονούτσι), Λίχτσταϊνερ (78′ Ντελ Πιέρο), Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Πίρλο, Παντόιν, Μαρκίζιο (72′ Κάσερες), Τζιακερίνι, Βούτσινιτς, Μάτρι
 
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Ντραμέ, Φρέι, Αντρεόλι, Ατσέρμπι, Μπράντλεϊ, Λουτσιάνο (64′ Μοσκαρντέλι), Σαμάρκο (64′ Χετεμάι), Ριγκόνι, Τερό, Παλόσι (83′ Βάτσεκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.