Σασουόλο – Κροτόνε 4-1: Ακάθεκτη και αήττητη (vid)

Η Σασουόλο με πρωταγωνιστές τους Καπούτο (2 γκολ) και Μπεράρντι (γκολ και ασίστ) νίκησε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ την Κροτόνε που υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα.

Η Σασουόλο με πρωταγωνιστές τους Καπούτο (2 γκολ) και Μπεράρντι (γκολ και ασίστ) νίκησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ την Κροτόνε που υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Σασουόλο με το ίδιο σκορ, καθώς είχε νικήσει στο περασμένο ματς 1-4 τη Σπέτσια.

Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή της Κροτόνε με τον αρχηγό της Ντομένικο Μπεράρντι να σκοράρει για 2η σερί αγωνιστική (19ο λεπτό, 1-0). Η Κροτόνε άγγιξε την ισοφάριση στο 25ο λεπτό με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιγκαρίνι να βρίσκει το δοκάρι του Κονσίλι. Χωρίς να ζοριστεί η Σασουόλο πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ, με την Κροτόνε να εμφανίζεται βελτιωμένη προς το φινάλε του ημιχρόνου δημιουργώντας φάσεις, χωρίς ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα η γηπεδούχος ομάδα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπουράμπια μάρκαρε άτσαλα τον Τσιγκαρίνι με την Κροτόνε να κερδίζει πέναλτι και τον Σίμι να ισοφαρίζει από τα 11 βήματα (1-1, 49ο λεπτό). Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δέκα λεπτά καθώς η Σασουόλο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Κυριακόπουλος για χέρι του Περέιρα και εκτέλεσε εύστοχα ο Καπούτο (2-1, 58ο λεπτό).

Η Κροτόνε πάλεψε και προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ένα λάθος έφερε το τρίτο γκολ της Σασουόλο με τον Μπεράρντι να μοιράζει στον Καπούτο που έγραψε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυτσερήσεις ο Λοκατέλι μετά από νέο λάθος στην άμυνα της Κροτόνε (4-1, 93ο λεπτό).

Σασουόλο (Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Φεράρι, Κίρικες (34′ Αγιάν), Τόλγιαν, Μούλντουρ (53′ Κυριακόπουλος), Λοκατέλι, Μπουράμπια (53′ Ομπιάνγκ), Ντεφρέλ (89′ Πελούζο), Τζούρισιτς (89′ Τραορέ), Μπεράρντι, Καπούτο

Κροτόνε (Στρόπα): Γκόρντατζ, Μαρόνε, Μαγκαγιάν, Ρέκα, Γκόλεμιτς, Περέιρα (85′ Ρίσπολι) Μολίνα, Τσιγκαρίνι (77′ Ντράγκους), Βούλιτς (77′ Γκόμελτ), Σίμι, Τζούνιορ Μεσίας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.