Αθλέτικ Μπιλμπάο: Κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση ο Ουίλιαμς

Ο Νίκο Ουίλιαμς υποστήριξε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ατλίκο Μαδρίτης.

Ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο κατήγγειλε το περιστατικό, μετά την ήττα 3-1 της ομάδας του από τους «ροχιμπλάνκος» για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Ουίλιαμς υποστήριξε πως όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, άκουσε διάφορες προσβολές από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι ήχοι μαϊμούς. Όπως δήλωσε, ενημέρωσε τον διαιτητή για το περιστατικό. Όταν σκόραρε στην αναμέτρηση, έδειξε το δέρμα του προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Ο 21χρονος παίκτης δήλωσε: «Πήγα να σουτάρω στη γωνία και άκουσα ήχους μαϊμούς. Δεν ήταν πολλοί. Παντού υπάρχουν ανόητοι. Ελπίζω σιγά-σιγά αυτό να αλλάξει. Ο πανηγυρισμός μου έγινε με θυμό. Δεν είναι φυσιολογικό να σε προσβάλλουν για το χρώμα του δέρματός σου».

Στο πλευρό του Ουίλιαμς τάχθηκε και ο μέσος της Ατλέικο Μαδρίτης, Κόκε, ο οποίος δήλωσε: «Στην κοινωνία μας, δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους που προσβάλλουν έτσι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και όλοι οι υποστηρικτές της είναι υπέρ του Νίκο και εναντίον αυτών των καταστάσεων, που δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ή στην κοινωνία. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στην εποχή και την κοινωνία στην οποία ζούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.