Λάτσιο-Μπρέσια 2-0: Νίκη και “χρυσό παπούτσι” (vids)

Ο Ιμόμπιλε ξεπέρασε τον Λεβαντόφσκι έχοντας πλέον 35 γκολ και οδεύει για το "χρυσό παπούτσι", οδηγώντας τη Λάτσιο στην τρίτη σερί νίκη της.

Ο Ιμόμπιλε ξεπέρασε τον Λεβαντόφσκι έχοντας πλέον 35 γκολ και οδεύει για το “χρυσό παπούτσι”, οδηγώντας τη Λάτσιο στην τρίτη σερί νίκη της.

Η Λάτσιο δεν είχε προβλήματα με την υποβιβασμένη Μπρέσια, επικρατώντας με 2-0 έφτασε στου 78 βαθμούς την τρίτη Αταλάντα, έχοντας ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση, αφού την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στη Νάπολι, ενώ Αταλάντα και Ίντερ κοντράρονται στο Μπέργκαμο.

Στην τελευταία εντός έδρας υποχρέωσή της η Λάτσιο μπήκε με ορμή στον αγωνιστικό χώρο του “Ολίμπικο”, βρίσκοντας το γκολ στο 17′ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Ιμόμπιλε-Κορέα, με τον Ιταλό να δίνει την ασίστ και τον Αργεντινό να πετυχαίνει το 9ο γκολ του στη φετινή Serie A.

Λάτσιο-Μπρέσια: 1-0 με Κορέα

Η Μπρέσια ήταν αξιοπρεπής, με διάθεση να επιτεθεί όταν είχε την ευκαιρία, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα στατικά του Τονάλι.

Οι “λατσιάλι” αναζητούσαν τον Ιμόμπιλε προκειμένου ο Ιταλός να σπάσει το ρεκόρ του Ιγουαΐν (36 γκολ τη σεζόν 2015/16 κορυφαία επίδοση στην ιστορία του πρωταθλήματος)  με τον 30χρονο Ιταλό να είναι απειλητικός στο 14′ και στο 41′ αλλά να μην σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο ανέβασε το ρυθμό της από το 70′ και μετά, με κορυφαίο τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, στο 82′ ο Ιμόμπιλε νίκησε τον Αντρενάτσι φτάνοντας στο 35ο γκολ του, κι έχοντας αυτή τη στιγμή στα πόδια του το χρυσό παπούτσι, αφού ο Λεβαντόφσκι έχει 34 και μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τον απειλήσει.

Λάτσιο-Μπρέσια: 2-0 με Ιμόμπιλε

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Λάτσιο είχε δύο δοκάρια με τον Λουίς Αλμπέρτο και τον Ιμόμπιλε.

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα, Πάτρικ, Λουίζ Φελίπε (84′ Βάβρο), Ατσέρμπι (87′ Μπάστος), Λατζάρι (56′ Μάρουσιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Παρόλο (αρχ), Λουίς Αλμπέρτο, Τζόνι (56′ Λουκάκου), Κορέα (84′ Αντεκάνιε), Ιμόμπιλε

Προπονητής: Σιμόνε Ιτζάγκι

Μπρέσια (4-4-2): Αντρενάτσι, Σαμπέλι, Παπέτι, Γκασταλντέλο (αρχ.) (77′ Σεμπρίνι), Ματσέου, Σπάλεκ, Τονάλι, Βιβιάνι, Ζμρχαλ, Αγέ (87′ Εντόι), Τορεγκρόσα

Προπονητής: Ντιέγο Λόπες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.