Ίντερ σε Μπαρτσελόνα: Δώστε μας 111 εκατομμύρια για τον Λαουτάρο

Ο αθλητικός διευθυντής των νερατζούρι, Πιέρο Οσίλιο, προειδοποίησε την Μπαρτσελόνα πως για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Πιέρο Οσίλιο προειδοποίησε την Μπαρτσελόνα πως για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είναι πλέον κοινό μυστικό πως οι ”μπλαουγκράνα” επιθυμούν να φέρουν τον Αργεντινό επιθετικό στη Βαρκελώνη. Ισπανικά και ιταλικά δημοσιεύματα οργιάζουν καθημερινά γύρω από την μεταγραφή του 22χρονου.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Sky Sport Italia, πως η ισπανική ομάδα για να προσγειώσει τον ποδοσφαιριστή στο Καμπ Νόου, χρειάζεται να πληρώσει ολόκληρη τη ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

”Σε ότι αφορά στον Μαρτίνες, υπάρχει μόνο ένας τρόπος που μπορεί να απελευθερωθεί από την Ίντερ και αυτός είναι η πληρωμή της ρήτρας απελευθέρωσης του. Είναι μια ρήτρα για την οποία όλοι γνωρίζουν, δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε. Είναι μια προκλητική ρήτρα για ενεργοποίηση, επειδή έχει προθεσμίες και δεσμεύσεις που πρέπει να τηρηθούν. Είναι μια ρήτρα που λήγει τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, οπότε δεν θα είναι ενεργή για πολύ παραπάνω και αυτή τη στιγμή είναι η μόνη πιθανότητα να δω τον Λαουτάρο μακριά από την Ίντερ”.

”Δεν συζητάμε με κανέναν αυτήν τη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή. Απλώς επικεντρωνόμαστε σε αυτόν για το μέλλον, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το σύλλογο και, επιπλέον, δεν μπορεί να ξεχνάμε πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Η Ίντερ δεν σκοπεύει να πουλήσει τους καλύτερους παίκτες της. Σκοπεύει να τα διατηρήσει στο ρόστερ της και ενδεχομένως να ενισχυθεί περαιτέρω στην περίοδο των μεταγραφών. Αρκετοί σύλλογοι στο παρελθόν ήρθαν σε επαφή μαζί μας για τον Λαουτάρο, με πιο πρόσφατη προσέγγιση να έγινε από την Μπαρτσελόνα με την οποία διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις. Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει τις προθέσεις μας, εμείς δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε, αλλά επαναλαμβάνω πως υπάρχει η ρήτρα αποδέσμευσης. Όποιος τον θέλει, πρέπει να πληρώσει”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.