Λάτσιο-Γιουβέντους 1-0: «Λυτρωτής» Μάρουσιτς – Βασικός ο Μανδάς (highlights)

Με «buzzer beater» του Μάρουσιτς στο 90+3' η Λάτσιο πήρε τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Σπουδαία νίκη της Λάτσιο επί της Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A. Παραμένουν στο «κυνήγι» της Ευρώπης οι «Λατσιάλι», ασφαλής προς το παρών η «Γηραιά Κυρία» όσον αφορά τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο γήπεδο δεν έθεσαν όμως σε κίνδυνο την αντίπαλη εστία στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι «πρωτευουσιάνοι» κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν την πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία με τον Καστεγιάνος στο 20′, η προσπάθειά του όμως κατέληξε λίγο άουτ. Ο Μανδάς ήταν σταθερός όπως αποδείχτηκε και στη φάση του 40΄, όπου σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Κιέζα. Η έναρξη του δευτέρου μέρους είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Έλληνα γκολκίπερ που αυτή τη φορά σταμάτησε στο 52‘ σουτ του Καμπιάζο εντός περιοχής. Ο Βεσίνο στο 86΄ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω. Η «λύτρωση» ήρθε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Μάρουσιτς, έπειτα από ασιστ του Γκεντουζί. Οι «μπιανκονέρι» δεν είχαν χρόνο αντίδρασης κι έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Η Λάτσιο πλέον έχει 46 βαθμούς και είναι στην 7η θέση. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τυπικά ως φιλοξενούμενη τη Ρόμα, στο «ντέρμπι ντε λα καπιτάλε». Από την άλλη η Γιουβέντους με 59 βαθμούς παραμένει στην 3η θέση και την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί την Φιορεντίνα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Λάτσιο (Τούντορ): Μανδάς, Μάρουσιτς, Καζάλε, Ρομανιόλι, Χίλα, Άντερσον, Κατάλντι, Καμαντά, Τζακάνι, Καστεγιάνος, Πέδρο

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Καμπιάζο, Κιέζα, Κιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.