Φιορεντίνα: Πέθανε ο General Manager, Τζο Μπαρόνε

Θρηνεί ο οργανισμός των "βιόλα" και ολόκληρο το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Πένθος επικρατεί στις τάξεις της Φιορεντίνα και του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς ο General Manager των “βιόλα”, Τζο Μπαρόνε απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών, μια μέρα πριν τα 58α γενέθλιά του.

Ο Μπαρόνε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή το απόγευμα της Κυριακής και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο. Η είδηση αυτή είχε οδηγήσει σε αναβολή την αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Αταλάντα. Δυστυχώς, σήμερα ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του, με τον Τζο να αφήνει πίσω του μια σύζυγο, την Καμίλια και τέσσερα παιδιά.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα για τον χαμό του Τζο Μπαρόνε:

“Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο “San Raffaele” του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μωβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης”, αναφέρει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.