Αταλάντα-Φιορεντίνα: Καρδιακό επεισόδιο και αναβολή!

Η ενημέρωση της Serie A.

Την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Φιορεντίνα, που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 αποφάσισε η Serie A, ;ystera από αίτημα των «βιόλα», μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τζόε Μπαρόνε.

Το μεσημέρι, ενώ ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο και οι παίκτες του είχαν το τελικό μίτινγκ πριν από τον αγώνα με τους «μπεργκαμάτσκι» στο ξενοδοχείο «Winter Garden Hotel», έγινε γνωστό πως ο Μπαρόνε υπέστη καρδιακή προσβολή και μάλιστα η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Για το λόγο αυτό έγιναν αμέσως όλες οι απαραίτητες ενέργειες και το υψηλόβαθμο στέλεχος των «βιόλα» διακομίστηκε επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο «San Raffaele» στο Μιλάνο. Έτσι από τη Φιορεντίνα ζήτησαν και πήραν το «πράσινο φως» από τη Λίγκα, για να μετατεθεί ο αγώνας σε άλλη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της Serie A:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Αταλάντα-Φιορεντίνα, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, 17 Μαρτίου 2024 με έναρξη στις 18:00 (σ.σ. ώρα Ιταλίας) για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Serie A, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.