Αταλάντα-Μπολόνια 1-2: Ανατροπή πολλών “αστέρων”

Απίθανη ανατροπή για την Μπολόνια, που νίκησε με 2-1 την Αταλάντα και έκανε τεράστιο βήμα για τη κατάληψη της τέταρτης θέσης και της εξόδου στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αταλάντα και Μπολόνια αναμετρήθηκαν στο Μπέργκαμο για την 26η αγωνιστική της Serie A. Παρά το γεγονός ότι η γεπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Λούκμαν, η ομάδα του Τιάγκο Μόττα χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να νικήσει με 2-1.

Τεράστιο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, που φτάνουν τους 51 βαθμούς κι αποκτούν διαφορά τεσσάρων πόντων από την πέμπτη Ρόμα. Στους 46 έμειναν οι “Μπεργκαμάσκι” που έχασαν τεράστια ευκαιρίας να φτάσουν στις πολυπόθητες θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ πριν το πέρας του μισάωρου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα θα βρεθεί στα πόδια του Λούκμαν, ο οποίος θα προλάβει τους αμυντικούς και θα σπρώξει στα δίχτυα του Σκορούπσκι.

Η ομάδα του Τιάγκο Μόττα χρειάστηκε μόλις πέντε ,λεπτά για να ανατρέψει τη κατάσταση. Η αρχή έγινε στο 55′ όταν ο Σαλεμάκερς- που είχε μπει στο ημίχρονο- κέρδισε πέναλτι από τον Κουπμάινερς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζίρκσε, που ισοφάρισε για τη Μπολόνια. Στο 61′, μετά από φάση διαρκείας, ο Φέργκιουσον θα πιάσει ένα μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής και ολοκληρώσει την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Παρά τις αλλαγές του κόουτς Γκασπερίνι, η Αταλάντα δε μπόρεσε να ισοφαρίσει κι η Μπολόνια έφυγε από το Μπέργκαμο με μια τεράστια νίκη.

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Καρνεσέτσι, Σκαλβίνι (66′ Μίραντσουκ), Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Ζαπακόστα (62′ Χολμ), Κουπμάινερς, Ντε Ρουν, Ρουγκέρι 89′ Ίεν), Πάσαλιτς (62′ Έντερσον), Ντε Κέτελαρ (66′ Σκαμάκα), Λούκμαν

Μπολόνια (Μόττα): Σκορούπσκι, Πος (46′ Λουκούμι), Μπιουκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Ορσολίνι (46′ Σαλεμάκερς), Φαμπιάν (56′ Ουρμπάνσκι), Φέργκιουσον, Εντόι (87′ Αϊμπίσερ), Ζίρκσε (81′ Όντγκααρντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.