Σασουόλο-Νάπολι 1-6: «Εξάστερη» Νάπολι παραμένει στο «κυνήγι» της Ευρώπης

Με ανατροπή ημιχρόνου, η Νάπολι πήρε τη νίκη απέναντι στη Σασουόλο με το άνετο 6-1.

Εύκολη, όπως αποδείχτηκε, νίκη στο Mapei Stadium για τη Νάπολι κόντρα στη Σασουόλο, αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Serie A. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Οσίμεν, που έκανε χατ-τρικ, αλλά και τον Κβαρατσχέλια με δύο γκολ και μία ασίστ. Σε καλή μέρα επίσης και ο Πολιτάνο με τις δύο ασίστ που έδωσε στον Νηγιριανό φορ.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Νάπολι να κυκλοφορεί τη μπάλα, ψάχνοντας να δημιουργήσει μία ευκαιρία. Πρώτη αξιόλογη φάση στο 13′, με τον Τραορέ να εκτελεί με απευθείας βολέ που κατέληξε αρκετά έξω. Η Σασουόλο βρήκε το γκολ κόντρα στη ροή του ματς με τον Ράσιτς στο 17′. Ο Μπαϊράμι έκανε το γύρισμα, η μπάλα απομακρύνθηκε και έφτασε στον Κροάτη, που με εκπληκτικό συρτό σουτ, έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα οι «παρτενοπέι» είχαν την κατοχή της μπάλας και βρήκαν τη λύση στο 29′. Ο Ραχμάνι που προωθήθηκε, εκμεταλλέυτηκε τη «μαγική» πάσα του Ανγκισά και με χαμηλό σουτ ισοφάρισε. Δύο λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή με σουτ του Οσίμεν εντός περιοχής και ασίστ του Πολιτάνο. Στο 36′ ο Κβαρατσκέλια είχε καλή ευκαιρία, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το τρίτο γκολ ήρθε και πάλι με τον Όσιμεν στο 41ο λεπτό. Ο Νηγιριανός με εξαιρετικό τελείωμα, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αποτέλεσμα της υψηλής πίεσης που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι.


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους Ναπολιτάνους, αφού στο 47′ ο Όσιμεν πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, ενώ ο ίδιος έκανε χατ-τρικ και πάλι μετά από την ασφυκτική πίεση των «παρτενοπέι». Η ομάδα του Καλτσόνα δε σταμάτησε εκεί, βγήκε στην κόντρα με τον Κβαρατσκέλια που με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-5, τρία λεπτά αργότερα. Η αναμέτρηση «κύλησε» στα μέτρα των φιλοξενούμενων που πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα με δυνατό αριστερό σουτ του Γεωργιανού στο 75′. Από εκεί και πέρα το μόνο που περίμεναν οι δύο ομάδες ήταν το σφύριγμα της λήξης. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νάπολι παραμένει στην ένατη θέση με 40 βαθμούς, τέσσερις μακριά από τη Ρόμα και τις θέσεις που «οδηγούν» στην Ευρώπη. Αντίθετα η Σασουόλο βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, αφού πέφτει στην 18η θέση με 20 βαθμούς, εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο (Μπίτζικα): Κονσίλι, Πέντερσεν, Τρεσόλντι, Φεράρι, Ντόιγκ, Ράσιτς, Ενρίκε, Μπαϊράμι, Τόρστβεντ, Λοριεντέ, Πιναμόντι

Νάπολι (Καλτσόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Μάριο Ρούι, Ανγκίσα, Λομπότκα, Τραορέ, Πολιτάνο, Κβαρατσκέλια, Όσιμεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.