Μίλαν – Νάπολι 1-0 : Η νίκη προοπτικής και η μοναξιά του “Κβαραντόνα”! (Highlights)

Με γκολ του Τέο Χερνάντες στο 25' η Μίλαν νίκησε τη Νάπολι, πλησιάζοντας προς την κορυφή της βαθμολογίας της Ιταλικής Serie A

Η Μίλαν μπορεί να μην έχει παίκτη σαν τον Κβαρζασκέλια, όμως διαθέτει πολύ περισσότερες επιλογές για την ανάπτυξη και κυρίως την αποτελεσματικότητά της.
Στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής οι «ροσονέρι» κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν αφενός γιατί σκόραραν με τον Τέο Χερνάντες στο 25ο λεπτό – με ωραίο σουτ του Γάλλου έπειτα από μπαλιά του Ράφα Λεάο – κι αφετέρου μπόρεσαν να αντέξουν στο πείσμα του Γεωργιανού σούπερ σταρ των «Παρτενοπέι» ο οποίος ναι μεν τους ταλαιπώρησε σε ένα μεγάλο μέρος του ματς αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίπλα του αυτόν που θα αξιοποιούσε τις στιγμές όπου η Νάπολι πίεζε αλλά δεν βρήκε ουσία.
Ευκαιρίες χάθηκαν αρκετές μπροστά στις δύο εστίες καθώς το ματς κατά διαστήματα είχε καλό ρυθμό, όμως το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.
Η Μίλαν έφτασε τους 52 πόντους, έναν λιγότερο από τη Γιουβέντους στην 2η θέση αλλά και μ΄ένα ματς παραπάνω, ενώ η Νάπολι παρέμεινε τρεις πόντους κάτω από την «ζώνη» της πρώτης 6αδας που «δίνει» Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι) 4-2-3-1

Μάινα – Χερνάντες, Καλάμπρια (37’ Φλορέντσι), Κιάερ (66’ Σίμιτς), Γκάμπια – Αντλί, Μπενασέρ (66’ Μούσα) – Πούλισικ (80’ Χιμένες), Λεάο, Λόφτους Τσικ – Ζιρού (80’ Γιόβιτς)

Νάπολι (Βάλτερ Ματσάρι) 3-5-1-1

Γκολίνι – Όστiγκαρντ (46’ Πολιτάνο), Ραχμάνι, Ζουάν Ζεσούς (88’ Νγκογκέ) – Ντι Λορέντσο, Μαντζόκι (75’ Ολιβέιρα), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (75’ Λίντσρεμ), Ανγκουισά – Κβαρατσκέλια – Σιμεόνε





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.