Αλέγκρι: «Πλέον η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε πως η Ίντερ είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους υποστήριξε πως οι «νερατζούρι» πήραν μεγάλο προβάδισμα, μετά τη νίκη τους 1-0 στην αναμέτρηση με την ομάδα του, η οποία αύξησε τη διαφορά των δυο ομάδων στους τέσσερις βαθμούς. Επίσης, ο Αλέγκρι στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Αρχικά, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, έβαλαν γκολ ενώ εμείς χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε με τον Βλάχοβιτς. Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε και έγινε πιο συναρπαστικό, αφού είναι επικίνδυνοι όταν βγαίνουν στην κόντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά μπορώ μόνο συγχαρητήρια να δώσω στα παιδιά για αυτό που έκαναν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν περιμέναμε τον περασμένο Ιούνιο να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα, καθώς Ίντερ και Γιουβέντους προέρχονταν από εντελώς διαφορετικές σεζόν. Είμαστε ικανοποιημένοι που τα πηγαίνουμε τόσο καλά και θυμωμένοι με την ήττα, αλλά έλεγα πάντα πως η Ίντερ είναι το φαβορί για το σκουντέτο και μένω σε αυτή την άποψη. Εάν πάρουμε μερικά ματς και μείνουμε κοντά τους, αυτό θα είναι καλό. Η Μίλαν περιμένει επίσης στη γωνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.