Αταλάντα – Λάτσιο 3-0: Αγκάλιασε τετράδα η φορμαρισμένη «Θεά» (hls)

Φορμαρισμένη η Αταλάντα πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στο Μπέργκαμο και παρέμεινε μόνη της στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Γκασπερίνι εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά Champions League, νίκησε για τρίτη σερί αγωνιστική και ξεπέρασε την Μπολόνια (η τελευταία ομάδα που τη νίκησε) που έχει τρεις βαθμούς λιγότερους. 23η αγωνιστική στην Ιταλία, η Αταλάντα έχει παιχνίδι λιγότερο και έφτασε τους 39 βαθμούς, 10 κάτω από τη Μίλαν που έχει ματς παραπάνω και 49 βαθμούς.

Ο Μάριο Πάσαλιτς στο 16ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Αταλάντα. Ο Κροάτης σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο και έφτασε τα 3 στη σεζόν (1-0). Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να διευρύνουν το προβάδισμα τους με το πέναλτι του Ντε Κέτελαρ (2-0, 43ο λεπτό). Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε δεύτερο γκολ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 76ο λεπτό. Ο Ντε Κετελάρ που είχε μόλις 2 γκολ πριν από νέο έτος, έχει φτάσει ήδη τα πέντε γκολ με τρία μαζεμένα τη νέα χρονιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Τσίρο Ιμόμπιλε που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64′ για το τελικό 3-1 στο 84ο λεπτό.

Η Λάτσιο έχει υποχωρήσει στην 8η θέση καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Απέχει 20 βαθμούς από την κορυφή και την Ίντερ (54β) που αντιμετωπίζει απόψε (4/2) τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι (21.45). Σε λίγες μέρες η Λάτσιο έχει και τη μεγάλη πρόκληση του Champions League με τους διπλούς αγώνες κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (14/2 πρώτο ματς στην Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.