Ντε Ρόσι:”Να έχω μεταχείρηση σαν προπονητής και όχι σαν σημαία”

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μίλησε για τον νέο του ρόλο στην Ρόμα και πως θέλει να πορευτεί στην συνέχεια.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πήρε την σκυτάλη από τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα μετά από 2,5 χρόνια και δύο Ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ο πρώην θρύλος και «σημαία» των «τζιαλορόσι» έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής την πρώτη του συνέντευξη τύπου με την νέα του ομάδα, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας αλλά και στον εαυτό του.

“Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, οι παίκτες έχουν πάντα υψηλή ένταση στην προπόνηση. Θα δούμε αν μπορούμε να κρατήσουμε αυτή την ένταση για πολύ καιρό. Η ανταπόκριση από τους παίκτες ήταν εκπληκτική, δουλεύουν σκληρά και αφομοιώνουν τα δύο με τρία πράγματα που θέλουμε να εισάγουμε.

Είναι δεδομένο πως με διαφορετικό προπονητή, η αντίδραση του κόσμου θα ήταν διαφορετική, ο οπαδοί αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Ουδείς θα μπορέσει να ακυρώσει την αγάπη που αισθάνθηκαν οι οπαδοί για τον Μουρίνιο, όμως δεν υπάρχει κάτι που να τους εμποδίζει να αγαπούν και εμένα και να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα στο γήπεδο. Σίγουρα οι ιδιοκτήτες δεν με επέλεξαν για τα αποτελέσματα που είχα με την ΣΠΑΛ αλλά για διαφορετικά πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι μία τεράστια ευκαιρία για μένα. Ξεκινώ από την αρχή, είμαι τυχερός επειδή ως οπαδός έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς και ξέρω καλά την ομάδα”.

Έχω κάποιες ιδέες αλλά δεν θα τις πω εδώ, θα σήμαινε έλλειψη σεβασμού. Οι παίκτες με έχουν εντυπωσιάσει, ήξερα πως ήταν δυνατοί και εγώ είχα συνηθίσει να παίζω με δυνατούς παίκτες. Θα απέρριπτα την πρόταση να αναλάβω την ομάδα, αν πίστευα πως δεν ήταν αρκετά καλή.

To συμβόλαιό μου έχει διάρκεια έξι μήνες αλλά θα προσπαθήσω να παίξω τα ρέστα μου. Το μόνο που ζήτησα είναι να έχω μεταχείριση ως προπονητής και όχι ως σημαία. Ξέρουν πως θα παλέψω για να μείνω εδώ μέχρι τέλους και νομίζω πως είναι χαρούμενοι για αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.