Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 1-2: Νίκησε δια πυρός και σιδήρου με Βλάχοβιτς (videos, highlights)

Μπορεί να αγχώθηκαν οι "μπιανκονέρι" αλλά πήραν την νίκη.

Μετά το εμφατικό 6-1 της Γιουβέντους απέναντι στην Σαλερνιτάνα για το κύπελλο Ιταλίας, οι “μπιανκονέρι” πήραν νέα νίκη στο Σαλέρνο αυτήν τη φορά για τη 19η αγωνιστική της Serie A.

Το πρώτο μέρος βρήκε την ομάδα του Φιλίππο Ιντζάγκι να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο υποχρεώντας τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν τελική εντός εστίας. Εκτός αυτού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39′ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ του Ματζόρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «μπιανκονέρι» έκαναν την ανατροπή. Όλα ξεκίνησαν από το 53’ όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερό λόγω της αποβολής του Τζούλιο Ματζόρε. Στο 65’ ο Σάμουελ Ιλλίνγκ-Τζούνιορ ισοφάρισε για την ομάδα του Μάσιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στο 80’ ο Ματέουζ Λεγκόβσκι έκανε ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μια έξοχη πάσα και σουτάρει προς την εστία, αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων θα κόψει την προσπάθεια των γηπεδούχων. Στο 87’ ο Ικουεμέσι βρέθηκε κοντά στο 2-1 αλλά ο Σέζνι απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με κεφαλιά κάνει το 1-2 μετά από ασίστ του Ντανίλο. Το παιχνίδι στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε και η Γιουβέντους πήρε τη νίκη, μια νίκη σημαντική καθώς έφτασε στο -2 από την Ίντερ.

  • ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Κοστέλ, Ντανίλιουτς, Φάσιο, Τζιόμπερ, Σαμπιά (89′ Μαρτεγκάνι), Ματζιόρε, Λεγκόβσκι, Καντρέβα, Μπράνταριτς, Τσαουνά (57′ Μπρον), Σίμι (77′ Ικουεμέσι)
  • ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Γκάτι (46′ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Μπρέμερ, Ντανίλο, Γουεά (82′ Νόνγκε), Μακένι, Νικολούσι (59′ Μίλικ), Ραμπιό, Κόστιτς (46′ Ρουγκάνι), Βλάχοβιτς, Γιλντίζ (68′ Μιρέτι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.