Σασουόλο – Φιορεντίνα 1-0 : H βαθειά ανάσα και οι χαμένες φιλοδοξίες..

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για την Σασουόλο, επί της φλύαρης και ανίκανης - στην τελική προσπάθεια - Φιορεντίνα. Το πολύτιμο γκολ πέτυχε ο Πιναμόντι στο 9'

Μια εντός έδρας νίκη, έπειτα από 3,5 μήνες έφερε πολλές ανάσες στην Σασουόλο με αντίπαλο την φλύαρη κι αναποτελεσματική, στην τελική προσπάθεια, Φιορεντίνα.
Στο ματς στο γήπεδο της Εμίλια Ρομάνα έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση και κρίθηκε σε ένα γρήγορο γκολ από την πλευρά της Σασουόλο με ήρωα τον Πιναμόντι μόλις στο 9ο λεπτό!
Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να διαχειριστούν το χρόνο και τους χώρους στο τερέν κι ενώ της ακυρώθηκε ένα ακόμη γκολ ως οφσάϊτ του Μπεράρντι.
Στην επανάληψη και μετά από άλλο ένα ακυρωθέν γκολ – για οφσάιτ του Ενρίκε, έπειτα από παρέμβαση του VAR – το «φρεσκάρισμα» στη μεσαία γραμμή των «Βιόλα» τους έδωσε μια πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων που όμως την πέταξαν στα σκουπίδια!
Πέναλτι κέρδισε η ομάδα της Τοσκάνης στο 64’ όταν από κεφαλιά του Μιλένκοβιτς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φεράρι, όμως ο Μπουοναβεντούρα νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κονσίλι!
Δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε, με υπόδειξη του VAR ως οφσάιτ, γκολ που πέτυχε ο Ντάνκαν για τη Φιορεντίνα και το ματς κύλησε ως το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με σκορ 1-0.
Η Σασουόλο επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγώνες ενώ οι «Βιόλα» έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα και ετοιμάζονται για τον προημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την Μπολόνια την ερχόμενη Τρίτη (22.00 Novasports 2)

Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίζι) 4-2-3-1
Κονσίλι – Πέτερσεν, Τόλγιαν (85’ Μισόρι), Φεράρι, Έρλιτς – Ματέους Ενρίκε, Μπολόκα – Θόρσβεντ, Λοριεντέ (75’ Ρουάν), Μπεράρντι (81’ Μπαϊράμι) – Πιναμόντι (85’ Μουλατιέρι)


Φιορεντίνα (Βιτσέντσο Ιταλιάνο) 4-2-3-1
Τερατσιάνο – Καγιόντε, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα – Αρτούρ (52’ Μπελράν), Μαντραγκόρα (52’ Ντάνκαν) – Ικονέ, Μπουοναβεντούρα (80’ Μπαράκ), Μπρεκάλο (74’ Παρίζι) – Μπάλα Ενζολά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.