Πάουλο Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει, αλλά δεν θα το κάνει τώρα

Με τέσσερα γκολ και έξι ασίστ σε 12 αγώνες στη Serie A, ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι μία ηγετική φυσιογνωμία για τη Ρόμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, μπορεί να φύγει από τη Ρόμα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ρήτρα αποδέσμευσης 13 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, ο Αργεντινός δεν σκέφτεται να φύγει από το «Stadio Olimpico» αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα μπορεί να ακυρώσει τη ρήτρα, εάν ένας ιταλικός σύλλογος θελήσει να τη χρησιμοποιήσει, πληρώνοντας ένα μπόνους από 3 έως 5 εκατομμύρια ευρώ στον Αργεντινό.

Ωστόσο, οι «giallorossi» θα είναι ανίσχυροι εάν ένας ξένος σύλλογος ενεργοποιήσει τη ρήτρα και μόνο ο παίκτης θα μπορούσε να εμποδίσει μια μεταγραφή, αρνούμενος να φύγει από τη Ρώμη. Αυτό φαίνεται να ισχύει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς, σύμφωνα με τη Gazzetta, ο «La Joya» δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτόν τον μήνα.

Βέβαια, το σενάριο θα μπορούσε να αλλάξει το καλοκαίρι, ανάλογα με την πορεία της Ρόμα και το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή εκπνέει τον Ιούνιο του 2024. Από την άλλη πλευρά, η συμφωνία του Ντιμπάλα στην πρωτεύουσα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Αργεντινός περιμένει τους διοικούντες να ανοίξουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.