Φροζινόνε-Τορίνο 0-0: Συνεχίζουν σε απόσταση αναπνοής

Φροζινόνε και Τορίνο ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν η μία από την άλλη στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A, όμως, έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία σήμερα (10/12) στο Stadio Benito Stirpe κι έτσι συνεχίζουν σε απόσταση ενός βαθμού

Βαθμολογικό άλμα προς τα πάνω ήθελαν να κάνουν σήμερα (10/12) Φροζινόνε και Τορίνο, παίρνοντας τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Stadio Benito Stirpe, που ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A, αλλά και να ξεφύγουν η μία από την άλλη στον πίνακα, όμως, δεν τα κατάφεραν. Έμειναν στο “λευκό” 0-0, έβαλαν από ένα βαθμό στο σακούλι και συνεχίζουν να μάχονται σε απόσταση αναπνοής, καθώς ένας βαθμός τις χωρίζει.

Η γηπεδούχος Φροζινόνε είχε την υπεροχή στο παιχνίδι. Κατείχε περισσότερο την μπάλα (53% ποσοστό) και πίεζε για να φτάσει στο γκολ, όμως, δεν τα κατάφερε. Η φιλοξενούμενη Τορίνο, από την πλευρά της, ήθελε να “κλέψει” το ματς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερες τελικές (16 έναντι 11 της αντιπάλου της), όμως, ούτε οι δικοί της παίκτες βρήκαν δίχτυα.

Μετά την ισοπαλία, η Τορίνο είναι στη δέκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς, ενώ η Φροζινόνε είναι στην ενδέκατη με 19 βαθμούς. Καμία δεν κατάφερε να φτάσει (Φροζινόνε) ή να περάσει (Τορίνο) τη Λάτσιο, που είναι στην ένατη θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Μόντσα, που βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 18 βαθμούς, απειλεί να προσπεράσει και τις δύο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.