Θρίαμβος της Μπολόνια με και χωρίς Τοροσίδη!

Η Μπολόνια νίκησε δίκαια με σκορ 3-0 τη Σαμπντόρια παρότι αναγκάστηκε να παίξει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Έλληνα διεθνή αμυντικού Βασίλη Τοροσίδη.

Την δεύτερη φετινή της εντός έδρας νίκη, με σκορ 3-0 επί της Σαμπντόρια, πέτυχε η Μπολόνια στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην ιταλική Serie A.

Το γκολ του Σιμόνε Βέρντι – το 4ο φετινό – μόλις στο 3ο λεπτό έβαλε μπροστά τους «ροσομπλού» οι οποίοι μπήκαν στο ματς με κεκτημένη ταχύτητα μετά το βαθμολογικό τρίποντο της περασμένης Δευτέρας στη Βερόνα (2-3).

Η Σαμπντόρια δεν μπόρεσε να συνέλθει έγκαιρα και το 2ο γκολ των γηπεδούχων από τον Καμερουνέζο Εμ’Μπαγιέ, μετά από άσιστ του Βέρντι, έβαλε το ματς εκεί που το ήθελε ο προπονητής τους Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα τρία λεπτά νωρίτερα (!) για δυνατό μαρκάρισμα στον Μπαρέτο.

Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τους γηπεδούχους να περιορίσουν την επιθετικότητά τους με αντικατάσταση, σταδιακά, και των τριών προωθημένων Παλάσιο, Ντέστρο, Βέρντι. Πάντως έστω κι έτσι με την τακτική των αντεπιθέσεων ήρθε άλλο ένα γκολ από τον Νιγηριανό Οκουόνκβο στο 73’, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της Γένοβας μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες – η πιο πρόσφατη επί της Γιουβέντους – έφυγε με άδεια χέρια από το στάδιο Ρενάτο Νταλάρα δίκαια έχοντας μείνει στο καναβάτσο από το ξεκίνημα του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.