Σαλερνιτάνα – Μόντσα 3-0: Νίκη – ανάσα για την «γκρανάτα» (hls)!

Η Σαλερνιτάνα βρήκε νίκη και γκολ μετά από τρεις σερί ήττες κόντρα στη Μόντσα για την 24η Αγωνιστική της Serie A, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Η «γκρανάτα», με τη μόλις δεύτερη νίκη της σε 12 αγώνες είναι στο +7 από τη 18η θέση με ματς περισσότερο. Η Μόντσα υπέστη δεύτερη σερί ήττα αλλά δεν ανησυχεί.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς τέρματα και ισορροπημένο, ενώ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51′, όταν ο Καντρέβα βρήκε τον Κουλιμπαλί και αυτός νίκησε τον Κράνιο με το δεξί.

Στο 56′ ο Οτσόα με φοβερή επέμβαση έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Μότα, για να έρθει το 2-0 στο 65′ με τον Κύπριο εξτρέμ Κάστανο (πρώτο φετινό γκολ), με αριστερό βολέ έπειτα από πάσα του Μπράνταριτς.

Το 3-0 έκανε ο Καντρέβα, που πήρε την επαναφορά μετά από ασταθή επέμβαση του Κράνιο σε σουτ του Πιόντεκ.

Για τη Μόντσα, το άσχημο απόγευμα ολοκληρώθηκε στο 87′ με την αποβολή του Ντονάτι, που πρόλαβε σε λιγότερο από ένα ημίχρονο να δεχτεί δύο κίτρινες.

Σαλερνιτάνα (Σόουζα): Οτσόα – Ντάνιλιουκ, Γκιόμπερ (74′ Λοβάτο), Πιρόλα – Σαμπιά (64′ Ματσόκι), Τσρνίγκοϊ (65′ Ματζόρε), Κουλιμπαλί, Μπράνταριτς – Κάστανος (75′ Καβίλια), Πιόντεκ, Καντρέβα (90+1′ Μποτχάιμ).
Μόντσα (Παλαντίνο): Κράνιο – Ίτσο, Μαρί (85′ Κολπάνι), Καλντιρόλα (65′ Πετάνια) – Τσούρια, Ματσίν, Σένσι (46′ Ντονάτι), Αουγκούστο – Πεσίνα, Γιούτκιερ (46′ Μότα), Καπράρι (75′ Ρανόκια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.