Ρόμα-Λάτσιο 0-1: Έκρινε το «Derby della Capitale» ο Φελίπε Άντερσον (hls)

Η Λάτσιο με γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 29ο λεπτό του ντέρμπι της Ρώμης, κατόρθωσε να φύγει με το «διπλό» από το «Ολίμπικο» και να αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Η Λάτσιο πήρε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με βραχεία κεφαλή χάρη στο γκολ του Φελίπε Άντερσον μετά από ολέθριο λάθος του Ρότζερ Ιμπάνιεζ. Πέντε λεπτά αργότερα (34′) η Ρόμα έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Νίκολο Ζανιόλο σημάδεψε το δοκάρι και έτσι η Λάτσιο πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την Λάτσιο ναδιαχειρίζεται εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα. Στο 73ο λεπτό ο Φελίπε Άντερσον απέιλησε εκ νέου τον Ρούι Πατρίτσιο αλλά ο Πορτογάλος γκολκίπερ αυτή την φορά αρνήθηκε το γκολ με εκπληκτική επέμβαση.

Η Λάτσιο έπαιξε σωστά στην άμυνα, δεν απειλήθηκε με αξιώσεις και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο σε ένα ντέρμπι που θα ξεχαστεί σχετικά γρήγορα, παρά την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς στο «Ολίμπικο».

Η Λάτσιο προσπέρασε στην βαθμολογία την συμπολίτισσα Ρόμα καθώς με αυτή τη νίκη έφτασε τους 27 βαθμούς και είναι πλέον 3η. Η Ρόμα στον αντίπερα έχει δύο λιγότερους βαθμούς (25).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.