Γιουβέντους σε…κρίση!

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε...κρίση! Ο Αλέγκρι «υπ΄ατμόν» ενώ φαίνεται πως έχει χάσει το παιχνίδι των...αποδυτηρίων!

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Ιταλίας με τον κόσμο της ομάδας να ζητά…αλλαγές ακόμη και στην τεχνική ηγεσία!

Στην Serie A η Γιουβέντους μετράει 2 νίκες 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για την «γηραιά κυρία».

Δύο ήττες, από Παρί και Μπενφίκα έχουν κάνει τα πράγματα δύσκολα στον όμιλο καθώς μοιράζεται την τελευταία θέση με την Μακάμπι Χάιφα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το πρόβλημα στην Γιουβέντους, ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από δύο χρόνια.

Τη σεζόν 2020/21, η Ίντερ κατέκτησε το Σκουντέτο, σταματώντας το σερί των εννέα συνεχόμενων τίτλων της Γιουβέντους .

Οι άνθρωποι της Γιούβε, προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, απομακρύνοντας τον Πίρλο και φέρνοντας ξανά πίσω τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο 55χρονος πλέον κόουτς, ήταν μια ασφαλής επιλογή για την ομάδα καθώς ήξερε τις απαιτήσεις και είχε οδηγήσει την «γηραιά κυρία» στην κατάκτηση 5 τίτλων καθώς και δύο φορές σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος με τον Αλέγκρι και η ελπίδα επέστρεψε στο Τορίνο!

Η επιστροφή του όμως δεν συνδυάστηκε από αποτελέσματα που άπαντες φιλοδοξούσαν.

Αποκλεισμός στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ήττα στον τελικό του Κόπα Ιτάλια από την Ίντερ και τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Παρόλ΄αυτά η πίστη στο πρόσωπο του Αλέγκρι δεν εξανεμίστηκε, καθώς είχε κάνει καλή δουλειά στην προηγούμενή του θητεία. Τα περιθώρια ωστόσο για λάθος πλέον, είχαν στενέψει αρκετά.

Κακό ξεκίνημα στην Serie A

Στην Ιταλία, τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει φέτος, όπως όλοι θα ήθελαν για την Γιουβέντους. Αυτή τη στιγμή, μετά από 7 αγωνιστικές, είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς, επτά πίσω από Νάπολι και Αταλάντα. 2 νίκες 4 ισοπαλίες 1 ήττα για την ομάδα το Αλέγκρι και μάλιστα ήττα από τη Μόντσα!

Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν, Πογμπά, Ντι Μαρία και Παρέδες, όμως μέχρι τώρα, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο. Ο Ντι Μαρία μάλιστα, αποβλήθηκε κόντρα στην Μόντσα.

Ο Αργεντινός απολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ΄όλους για την ανάρμοστη συμπεριφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Αφήνοντας την ομάδα με παίκτη λιγότερο σε μια δύσκολη στιγμή μας κόστισε το παιχνίδι. Η ήττα είναι δικό μου λάθος. Είμαι επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος που κάνει λάθη και τ΄αναγνωρίζει».

Εκτός από το πρωτάθλημα, τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ματς, με Παρί και Μπενφίκα, ισάριθμες ήττες και μηδέν βαθμοί!

Πολλοί σχολιάζουν αρνητικά την επιθετική ανάπτυξη της Γιούβε, ωστόσο ο Ντανίλο, θεωρεί πως όλα είναι θέμα νοοτροπίας.

«Πρέπει να είμαστε με καλή έννοια αλαζόνες για να κερδίζουμε τίτλους, να κερδίζουμε ματς.

Ο κόσμος βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να μην τα πηγαίνει καλά, έχει φτάσει στο σημείο να ζητά ν΄απομακρυνθεί ο Αλέγκρι. Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως ο 55χρονος σύντομα θ΄αποτελέσει παρελθόν και πως η Γιούβε μιλάει με αρκετούς προπονητές μεταξύ αυτών και ο Κόντε.

Επίσης ένα πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει είναι πως ο Αλέγκρι έχει χάσει τ΄αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν πλέον τον απαιτούμενο σεβασμό στον προπονητή του.

Παρόλα τα προβλήματα, το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή, κανένας τίτλος δεν κρίθηκε από την 8η αγωνιστική και χρόνος υπάρχει ακόμη είτε για την Γιούβε να βρει τα πατήματά της, είτε να προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να επανέλθει στην καλή της φόρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.