Μίλαν: Αποκτά αμυντικό στη θέση του Κιάερ

Ο τραυματισμός του Σιμόν Κιάερ, ο οποίος αναμένεται να αφήσει εκτός δράσης τον ηγέτη της Μίλαν για το υπόλοιπο της σεζόν, αναγκάζει τους "ροσονέρι" να αναζητήσουν κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική αγορά για να καλύψουν το κενό του.

Ο τραυματισμός του Σιμόν Κιάερ, ο οποίος αναμένεται να αφήσει εκτός δράσης τον ηγέτη της Μίλαν για το υπόλοιπο της σεζόν, αναγκάζει τους “ροσονέρι” να αναζητήσουν κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική αγορά για να καλύψουν το κενό του.

Μάλιστα ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι έκανε ξεχωριστή αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Αν επιβεβαιωθεί μακροχρόνιος τραυματισμός, νομίζω ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε στη μεταγραφική αγορά. Θα το κάνουμε όμως, μόνο αν πρόκειται να βελτιώσουμε την ομάδα», δήλωσε ο Πιόλι και πρόσθεσε: «Το χάρισμα, η προσωπικότητα και η ικανότητα του Σιμόν να ξέρει τι θα πει την κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Ανησυχούμε γι΄αυτόν, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι όλα θα πάνε καλά και θα το ξεπεράσει, γιατί είναι δυνατός άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.