Toρίνο – Σαμπντόρια 3-0: Επιστροφή στις νίκες για «γκρανάτα» (hls)

Η Τορίνο δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας 2-0 της Σαμπντόρια και να επιστρέψει στις νίκες μετά από μία αγωνιστική Serie Α, δεύτερη σερί ήττα για τους Γενοβέζους.

Η ομάδα του Πιεμόντε άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με σουτ του Ντένις Πρατ, ο οποίος έγινε τελικός αποδέκτης του συνδυασμού των Λινέτι και Σανάμπρια.

Η «γκρανάτα» χτύπησε ξανά στο ξεκίνημα του β’ μέρους (52′) με τον Σινγκό να τελειώνει υποδειγματικά μία γρήγορη αντεπίθεση.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη «Σαμπ» στο 67′, όταν ο Άντριεν Σίλβα αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη για υπερβολική διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Φουρνό.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μπελότι, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από πάσα του Μπρέμερ.

Toρίνο (Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς – Τζιτζί, Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο – Σινγκό (53′ Βοϊβόντα), Λούκιτς, Πόμπεγκα, Αΐνα (86′ Ροντρίγκες) – Πρατ (77′ Ρινκόν), Λινέτι (86′ Βέρντι), Σανάμπρια (53′ Μπελότι).
Σαμπντόρια (Ντ’ Αβέρσα): Αουντέρο – Ντράγκουσιν (81′ Κόλι), Γιοσίνα, Τσαμπότ – Έκνταλ (54′ Γκαμπιαντίνι), Μπερεζίνσκι (69′ Άσκιλντσεν, 81′ Τσέρβο), Τόρσμπι, Α. Σίλβα, Αουτζέλο – Καντρέβα, Κουαλιαρέλα (54′ Καπούτο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.