Κιελίνι: “Σκέφτηκα να σταματήσω…”

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί, αλλά η «επιθυμία» να παίξει στο EURO 2020 τον κράτησε στο ποδόσφαιρο.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο» είπε ο Ιταλός αμυντικός στο DANZ. Ο Κιελίνι υπέστη σοβαρό τραυματισμό την πρώτη ημέρα της σεζόν 2019-20 και δεν ήταν διαθέσιμος για τον Μαουρίτσιο Σάρι μέχρι το φινάλε της. Στη συνέχεια, η Γιουβέντους πέρασε από μια δύσκολη χρονιά με τον Αντρέα Πίρλο στο τιμόνι και ο βετεράνος αποκάλυψε ότι πάλεψε να βρει ρυθμό. Όταν ο αρχηγός της Ιταλίας επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, το ποδόσφαιρο είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ο 37χρονος αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να απομακρυνθεί από τα γήπεδα.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο μετά τον τραυματισμό. Επέστρεψα μετά από έξι μήνες και λίγο μετά το ξέσπασμα της COVID και πάλεψα να βρω τη σωστή ισορροπία για σχεδόν ένα χρόνο. Η σκέψη της αποχώρησης μπήκε στο μυαλό μου, αλλά ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που με κράτησε στα πόδια μου και η επιθυμία να είμαι εκεί πάση θυσία».

Το μέλλον του ήταν αβέβαιο μετά την επιτυχία με τους Azzurri και το καλοκαίρι, αλλά ο Κιελίνι υπέγραψε τελικά συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο του 2023 στο Τορίνο. Αποκάλυψε ότι η επιστροφή του Μαξ Αλέγκρι ήταν σημαντική για τον Κιελίνι να παραμείνει στη θέση του και επεσήμανε τον αντίκτυπο που είχαν τόσο αυτός όσο και ο Αντόνιο Κόντε στην καριέρα του.

«Ο Αλέγκρι και ο Κόντε ήταν οι πιο σημαντικοί προπονητές της καριέρας μου, παρόλο που ήταν τόσο διαφορετικοί αλλά ενωμένοι με την επιτυχία», πρόσθεσε ο Κιελίνι. «Από αυτούς έμαθα να ξεπερνάω τα εμπόδια και να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις με κάποια ευκολία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.