Γιουβέντους: Δεν τα παρατάει για Ικάρντι

Η Γιουβέντους συνεχίζεται να ψάχνεται για τον Μάουρο Ικάρντι, ειδικά μετά την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός που είναι τραυματίας και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, όμως όταν γυρίσει στην αγωνιστική δράση, θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Εμπαπέ και αυτό σημαίνει πως μένει στο Παρίσι και δημιουργεί τριάδα με Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Γιουβέντους μετά την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, έφερε πίσω στο Τορίνο ένα δικό της παιδί, τον νεαρό Μόιζε Κεν, που αποχώρησε από την Έβερτον, όμως δεν αρκεί. Ο Ικάρντι έχει εκφράσει στο παρελθόν κάποια στιγμή να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, και αυτό ίσως γίνει πραγματικότητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή του χρόνου. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την παραμονή του Εμπαπέ θα σκεφτεί σοβαρά την πώληση του Ικάρντι, με την Γιουβέντους να περιμένει ακόμα το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Κάιο Ζορζ που τραυματίστηκε πριν καν αγωνιστεί στην Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.