Εμπαπέ: Τα παράτησε η Ρεάλ και απέσυρε το ενδιαφέρον

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπρεστ (0-2) με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει το 4/4 με δικά του γκολ. Από ότι όλα δείχνουν θα παραμείνει στο Παρίσι καθώς ο σύλλογος δεν απάντησε στην τελευταία προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης και αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις.

Γαλλικό δημοσίευμα (RMC) αναφέρει πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει η Ρεάλ με νέα βελτιωμένη πρόταση, καθώς ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας είχε γραφτεί πως εξετάζει προσφορά 170+30 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλύψει με τα μπόνους τις απαιτήσεις της Παρί για την πώληση του Γάλλου επιθετικού που αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος έχει απορρίψει ήδη κάμποσες προτάσεις ανανέωσης με ετήσιες απολαβές κοντά στα 35 εκατ. ευρώ και πλέον αναμένονται εξελίξεις. Νασέρ Κελαϊφί και Λεονάρντο έχουν επαναλάβει πως ο Εμπαπέ δεν θα φύγει ποτέ αν δεν ικανοποιηθεί η Παρί, και από ότι φαίνεται οι προτάσεις δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των πρωτευουσιάνων μέχρι στιγμής έχει την οικονομική άνεση για να κάνει σκληρά παζάρια.

Τέλος, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε χθες βράδυ (29/8) πως ο Εμπαπέ είναι ποδοσφαιριστής της Παρί και έστειλε το πρώτο μήνυμα στους Μαδριλένους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.