Σασουόλο: Ζήτησε να φύγει ο Μπεράρντι

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία, Ντομένικο Μπεράρντι ζήτησε να αποχωρήσει από την Σασουόλο. Έτοιμη για πρόταση η Μίλαν.

Γέννημα θρέμμα νεροβερντε αλλά, ήρθε η ώρα για μια καινούρια περιπέτεια. Ο Ντομένικο Μπεράρντι ο οποίος σε όλη του την καριέρα φοράει την φανέλα της Σασουόλο ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η αποχώρηση του κόουτς Ντε Τζέρμπι, η φυγή του Λοκατέλι για την Γιουβέντους και φυσικά μια νέα ομάδα, νέο κίνητρο. Αυτά έπεισαν τον Μπεράρντι να ζητήσει και αυτός να αποχωρήσει από την Σασουόλο.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός κοστολογείται από την ομάδα του στα 40 εκατομμύρια Ευρώ ποσό που μοιάζει δύσκολο να βρει στην αγορά.

Η Μίλαν είναι η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Μπεράρντι με την Φιορεντίνα να παρακολουθεί τις εξελίξεις από μακριά. Ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια Ευρώ θα ικανοποιήσει την Σασουόλο.

Πέρσι ο Μπεράρντι πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ στην Σέριε Α. Φυσικά το καλοκαίρι ήταν από τα βασικά όπλα του Ρομπέρτο Μαντσινι καθώς η Ιταλία κατέκτησε το Euro 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.