Κόντε: “Καταφέραμε να είμαστε απρόβλεπτοι”

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την 'Ίντερ, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τον τίτλο που πήραν οι "νερατζούρι" και για τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε η ομάδα του Μιλάνου να επανέλθει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ίντερ, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τον τίτλο που πήραν οι “νερατζούρι” και για τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε η ομάδα του Μιλάνου να επανέλθει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

“Νομίζω ότι το βήμα που κάναμε τη φετινή σεζόν μας οδήγησε στον τίτλο και θα πρέπει να απολαύσουμε το παρόν. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς για να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές. Μέσα σε μία σεζόν πρέπει να προσπαθείς να είσαι απρόβλεπτος και αυτό πετύχαμε φέτος.

Δεν μπορείς πάντα να αμύνεσαι ή πάντα να επιτίθεσαι, θα πρέπει να ξέρεις πότε να πιέζεις. Εκεί βελτιωθήκαμε, διαβάζοντας το παιχνίδι και βρίσκοντας αυτές τις στιγμές. Μία ομάδα δεν μπορεί για 90 λεπτά να ασκεί φουλ πρέσινγκ.

Οι αντίπαλοι στην Ιταλία σε μελετούν και βρίσκουν τρόπους να εξουδετερώσουν τα δυνατά σου σημεία. Εάν είσαι υπομονετικός και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσεις και έχεις και μία ομάδα που έχει καλή φυσική κατάσταση, ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα ο αντίπαλος θα χάσει την έντασή του”, ανέφερε ο προπονητής της Ίντερ, αφιερώνοντας συνάμα το σκουντέτο στην οικογένεια του.

“Αφιερώνω το πρωτάθλημα σε όλα τα κοντινά μου πρόσωπα, τη γυναίκα μου, την κόρη μου, τα αδέρφια μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Λέλε Οριάλι που είναι πολύ σημαντικός για μένα και με έχει επηρεάσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων”, υπογράμμισε ο Κόντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.